zdraví a krása pro každého

Supertronik

16.05.2010 22:13

Co to je?

    Supertronik je diagnostický přístroj, který je založen na měření vodivosti kůže. Ve vhodně zvolených akupunkturních bodech je schopen zjistit, jak mozek (konkrétně jeho podkorová censtra) řídí činnost vnitřních orgánů a zaznamená jejich funkční poruchy.

    Supertronik byl vyvinut pro společností Energy pro potřeby svých poradců. Usnadňuje a urychluje práci při výběru správných regeneračních přípravků Energy. Úspěšnost regenerace klienta otestovaného přístrojem se blíží u většiny uživatelů SPT ke 100 %, zatímco u běžného poradce bez Supertronicu dosahuje cca 50 %.
    Každý zájemce, který si přístroj od společnosti Energy zakoupil, musel projít speciálním školením kde se naučil technice měření a získal další dovednosti, vědomosti a informace pro správné doporučování přípravků (zjišťování problémů dotazem, sledování příznaků, konstitučního typu apod.). Každý absolvent tohoto kurzu získává odborný certifikát, který opravňuje k testování tímto přístrojem.
Testování vyžaduje odbornou přípravu a praxi, proto doporučujeme všem zájemcům, aby vyhledávali pouze služby certifikovaných poradců, a předešli tak možnosti případné neodborné rady.

K čemu je diagnostika přístrojem Supertronik dobrá?

    Měření může  již v předstihu může odhalit funkční potíže v určitém orgánu. Má největší význam v prevenci, kdy je regenerace také nejúčinnější  a kdy lze spolehlivě odstranit příčinu poruchy funkce orgánu. Pokud se zdravý člověk nechá změřit minimálně 1x za půl roku u poradce, který využívá právě tuto metodu, nemusí mít obavy z nebezpečných chronických onemocnění. Přístroj prokáže funkční poruchy ještě před projevením symptomů. Následné regenerační působení vytestovaného preparátu zabrání dalšímu rozvoji poruchy a vrátí funkci příslušného orgánu do normálních hodnot.

Pokud již klient vykazuje určité symptomy, Supertronic dokáže zacílit regeneraci přímo na původ onemocnění a organismus se vrací mnohem rychleji k normálu.

Metoda měření Supertronicem je určena k odhalování funkčních problémů, čímž se liší od lékařské diagnostiky, při níž se zjišťují organické poruchy a anatomické změny. Nelze tedy zaměňovat lékařskou diagnostiku s diagnostikou energetickou, která je její alternativou a klasickou medicínskou diagnostiku vhodně doplňuje.

Cestou analýzy lze zjistit zdroj problémů, případně z čeho a proč postižení vzniklo, včetně zjištění stresu, jeho druhu a také jeho emocionální původ.

Měření Supertronicem je jediná běžně dostupná metoda, která dokáže rovněž vytestovat preparáty „nabité“ bioinformací (např. homeopatika, přípravkyEnergy).

Jak Supertronik funguje?

    Přístroj vychází z  metody nazývané „elektroakupunktura podle Dr. Volla“ (EAV) a byl vyvinut a přizpůsoben pro potřeby poradců firmy Energy. Jde o elektronické zařízení, které prostřednictvím elektrické vodivosti kůže v přesně definovaných akupunkturních bodech měří momentální energetický stav orgánové akupunkturní dráhy, případně konkrétního orgánu nebo jeho tkáně. Laicky řečeno, zjišťuje,  jakým způsobem autonomní centra v mozku a v páteřní míše řídí činnost jednotlivých orgánů a jejich tkání. Umožňuje také přímé testování vhodnosti bioinformačních preparátů pro konkrétního člověka podle jeho momentální potřeby.

Vyhledávání

Kontakt

Mgr. Martina Přichystalová Čtvrtě 2
Brno - Nový Lískovec
634 00
737 770 520